home_banner6

U vindt gebouw Strijp-Z aan de Tilburgseweg-West 100 in Eindhoven. Via Google maps kunt u uw route bepalen. Via ‘View larger map’ kunt u de kaart bekijken en via ‘Directions’ kunt u de route bepalen (fiets, lopend, OV en auto).

Let op: wanneer u vanaf de Noord Brabantlaan komt en u ziet Strijp-Z rechts van u, dan rijdt u er voorbij en gaat u de eerste gelegenheid (Van der Muydenstraat) rechtsaf.

Er is voldoende parkeergelegenheid bij het gebouw. Ook kunt u in de wijk parkeren aan de graszijde van de Tilburgseweg-West. De parkeerplaatsen aan de huizenzijde zijn bedoeld voor de wijkbewoners!

Op drukke dagen kunt u uitwijken naar de volgende alternatieve parkeergelegenheden: Jacob Oppenheimstraat, Paaltjesweg, Van der Muijdenstraat, Vigliuslaan, Johannes Buijslaan, Hugo de Grootplein, Johan Melchior Kemperstraat, Cornelis van Bijnkershoekstraat en Anthony Moddermanstraat.

Er bevindt zich een Transferium bij de Mc Donalds, daar kunt u parkeren en met de bus naar gebouw Strijp- Z: informatie Transferium.

Voor openbaar vervoer neemt u vanaf Eindhoven CS: buslijnen 401 (Eindhoven Airport) of 402 (Veldhoven Sondervick) of 403 (Veldhoven Oerle) – halte Evoluon. Na uitstappen kunt u meelopen in de rijrichting van de bus, Gebouw Strijp-Z ligt na de kruising aan de rechter kant.